сите категории

Сите видови на работни места

ПРОИЗВОДИ

 • Communication Command Vehicle

  Communication Command Vehicle

 • Fire Fighting Carrier

  Fire Fighting Carrier

 • Physical Exploration Drilling Vehicle

  Physical Exploration Drilling Vehicle

 • Personnel carrier

  Personnel carrier

 • Medical Emergency Carrier

  Medical Emergency Carrier

 • Snow and Ice Removal Vehicle

  Snow and Ice Removal Vehicle

 • Прочистувач на вода

  Прочистувач на вода

 • Fuel Carrier

  Fuel Carrier

 • Communication Command Vehicle
 • Fire Fighting Carrier
 • Physical Exploration Drilling Vehicle
 • Personnel carrier
 • Medical Emergency Carrier
 • Snow and Ice Removal Vehicle
 • Прочистувач на вода
 • Fuel Carrier

за нас


Хунан Hi-Soon е професионален производител, специјализиран за дизајн / производство / маркетинг на тела за проверка / заварување на автомобилски делови.

ПОДАТОЦИ ЗА КОМПАНИЈА

Хунан синџир на снабдување за наскоро, тоа е претпријатие засновано на глобалниот пазар и посветено на меѓународна соработка со производствен капацитет, увоз и извоз на трговија. Платформата за надворешни економски и трговски услуги во странство како нејзина поврзана компанија, преку поврзување на странски таленти и локални институции, оперативни станици, фокусирање на меѓународни економски и трговски услуги и обезбедување на претпријатија со билатерални таленти, деловни можности и докинг на проекти. Во моментов, 18 станици за економски и трговски услуги се основани во странство.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ +

ПАРТНЕРИ ЗА МАРКЕТИНГ

Дали сакате да го ставите вашето знаење од вашето претходно искуство во поголем обем? Сигурно ќе бидеме вистинскиот партнер за оние кои се експерти за маркетинг во областа ...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ +