сите категории

Дома>Производ>Спасувачки робот

905-S
Следен роботски систем за далечинска контрола со повеќе функции

Следен роботски систем за далечинска контрола со повеќе функции


Место на потекло: Гуи Јанг, Гуи ouоу, Кина

Бренд име: Onонјанг

Број на модел: JY905-S

Потврдување: ISO9001: 2015; ISO14001: 2015


Распрашува
Опис

Возилото за отстранување пречки со далечински управувач го усвојува универзалниот дизајн на платформата, кој може брзо да ги замени сите видови уреди за отстранување и спасување пречки. Има функции на копање, лопата, ви forушкар, фаќање и други операции, како и функција на откривање на животната средина. Погоден е за хеликоптери и транспортни возила кои брзо се ставаат во работниот фронт за да извршат изненадувачко извидување и итно спасување. Целокупната технологија е на меѓународно напредно ниво.


Друго име

Робот со пожар со безжичен далечински управувач

Робот за пожар

Возило за безжичен далечински управувач

Возило за пречки за расчистување на патот

Возило за расчистување пречки на патот

Повеќефункционално возило за отстранување пречкиспецификации

Оперативна тежина

5t

Моќност на моторот

100kW

Далечински управувач на далечина

2km

Забрза

3km / ч

Стегач и притисни сила

0.8t


апликации

Операција со далечински управувач, пречки за расчистување на патиштата, итно спасување, ѓбесно спасувањеопасни хемикалии трансфер, nнејасно ракување со несреќи

конкурентна предност

Безжичното возило за отстранување пречки со далечински управувач е погодно за колапс на подземна конструкција, урбан пожар, истекување хемикалии, нуклеарна несреќа и друга катастрофа. Може да спроведе третман со опасни хемикалии,  Брзиот отстранување на пречки, откривање на животната средина и други операции. И помагање на пожарникарите да ја испитаат ситуацијата со пожарот, да отворат животен канал и да вршат пренос на опасни хемикалии, за ефикасно да се избегнат жртвите на пожарникарите.

Испраќам барање