сите категории

Дома>Производ>Спасувачки робот

908-С 改
JY908-С
Инженерска платформа за далечински управувачи со голема брзина
Инженерска платформа за далечински управувачи со голема брзина

Инженерска платформа за далечински управувачи со голема брзина


Место на потекло: Гуи Јанг, Гуи ouоу, Кина

Бренд име: Onонјанг

Број на модел: JY908-S

Потврдување: ISO9001: 2015; ISO14001: 2015


Распрашува
Опис

Оваа инженерска платформа за следење со голема брзина на далечинскиот управувач го усвојува универзалниот дизајн на платформата, која може брзо да ги замени сите видови уреди за отстранување и спасување пречки. Има функции на копање, лопата, виљушкар, фаќање и други операции, како и функција за откривање на животната средина. Погоден е за хеликоптери и транспортни возила брзо да се стават во работната фронт за да извршат напредно ненадејно извидување и итно спасување. Целокупната технологија е на меѓународно напредно ниво.


Друго име

Роботот за гасење пожар со голема брзина безжичен далечински управувач

Роботски систем за одговор при итни случаи со голема брзина

Безжичен противпожарен робот со голема брзина

Роботот за чистење патишта со голема брзина

Возило за расчистување пречки со голема брзина на пат

Роботот за расчистување пречки со голема брзина со повеќе функции

Возило за одговор при итни случаи со далечински управувач

спецификации

Оперативна тежина

7t

Моќност на моторот

150kW

Далечински управувач на далечина

2km

Забрза

30km / ч

Стегач и притисни сила

1.8t


апликации

Безжичното возило за отстранување пречки со далечински управувач е погодно за колапс на подземна конструкција, урбан пожар, истекување хемикалии, нуклеарна несреќа и друга катастрофа. Може да спроведе третман со опасни хемикалии, брзо отстранување на пречките, откривање на животната средина и други операции. И помагајќи им на пожарникарите да ја испитаат ситуацијата со пожарот, да отворат животен канал и да извршат пренос на опасни хемикалии, за ефикасно да се избегнат жртвите на пожарникарите.

конкурентна предност

Безжичен далечински управувач BVR

Подобар пренос на сигнал се избира автоматски за да одговара на потребите во реално време. Приспособливоста на возилото кон различни форми на земјиште се остварува под услов да се обезбеди 2 километри безжичен контролен сигнал за пренос.


Силна мобилност и флексибилна контрола

Возилото има вкупно пет брзини со максимална брзина над 35 километри на час. Може брзо да се движи на лице место за да изврши отстранување пречки, следење на животната средина и други работи.


Разни работни уреди

Возилото е опремено со минирање, лопата, виkушкар и други работни уреди кои можат да ги исполнат барањата на различни работни услови.

Испраќам барање