сите категории

Дома>Производ>Сите теренски тигар

35
2
Следени сите теренски комуникации командно возило носач за спасување во итни случаи во области на катастрофи
Следени сите теренски комуникации командно возило носач за спасување во итни случаи во области на катастрофи

Следени сите теренски комуникации командно возило носач за спасување во итни случаи во области на катастрофи


Место на потекло: Гуи Јанг, Гуи ouоу, Кина

Име на брендот: Jonyang

Сертификација: ISO9001: 2015; ISO14001: 2015

Распрашува
Опис

Носачот на команди за комуникација на сите терени од типот гасеничар е опремен со хипер-конвергирани комуникациски пакет. Може да воспостави итна комуникациска мрежа на местото на катастрофата поврзана со беспилотни летала, опрема за собирање информации, опрема за терминална комуникација итн. мрежа. Може да стане и секундарна команда за итни случаи напред и да командува со спасувачката работа на лице место. Погоден за земјотреси, одрони од кал, свлечишта и други големи геолошки катастрофи.


Други имиња:

Командно возило за комуникација со сите терени

Целото командно возило за комуникација на теренот

Командно возило за комуникации со гасеници

Командно возило за следење на комуникација

Комуникациско возило

Командно возилоспецификации

Максимална маса на полн товар13.5 т
Висина преку вертикалните бариери0.6 милиони фунти
Низ ширината на Гули1.5 милиони фунти
Употребата на надморска височина3000 милиони фунти
Температурата на работната средина се исполнува-41 ℃ ~ + 46 ℃


апликации

Командно возило за комуникација на сите терени со тип на ползавец е погодно за земјотрес, проток на остатоци, свлечишта и други геолошки катастрофи, како и шумски пожар за брзо пристигнување на местото за спасување, обезбедување на комуникациска поддршка, поставување на секундарни штабови за итни спасувања, спасување на страницата и испратете ги информациите на задниот команден центаркомуникациска поддршка, воспоставување на секундарна команда forward

конкурентна предност

Возилата за отстранување на снег и мраз на сите терени се споредуваат со моменталната светски позната марка сите теренски возила. Иако неговиот индекс на технички перформанси е просечен, тој доживеа тест на земјотрес, проток на остатоци, свлечиште и други поголеми геолошки непогоди, така што технологијата на возилото е позрела.

Испраќам барање