сите категории

Дома>Производ>Сите теренски тигар

34
21
22
23
Носач за гасење пожар за сите терени Тип гасеничар за спасување екстремен терен и животна средина
Носач за гасење пожар за сите терени Тип гасеничар за спасување екстремен терен и животна средина
Носач за гасење пожар за сите терени Тип гасеничар за спасување екстремен терен и животна средина
Носач за гасење пожар за сите терени Тип гасеничар за спасување екстремен терен и животна средина

Носач за гасење пожар за сите терени Тип гасеничар за спасување екстремен терен и животна средина


Место на потекло: Гуи Јанг, Гуи ouоу, Кина

Име на брендот: Jonyang

Број на модел: JY813-F

Сертификација: ISO9001: 2015; ISO14001: 2015

Распрашува
Опис

JY813-F crawler all-terrain rescue carrier adopt unique double carriage to link the whole vehicle, both of which compartments are powered and amphibious. It is designed for all extreme terrain and environments (Snow, Marsh, Beach, and Desert) with excellent accessibility. In the rear of the vehicle, equipped with fire detection equipment, generator, multifunction stretcher, air filling pump, hydraulic dilator, medical first aid kit, air-breathing apparatus, and other rescue equipment according to customer requirements, can meet the needs of the rescue site.

Други имиња:

Целосно возило за спасување на теренски влекачи

All terrain integrated rescue carrier

All terrain tracked integrated carrier

Tracked integrated rescue vehicle

Tracked fire fighting carrier

All terrain rescue vehicle

Tracked rescue carrierспецификации

Максимална маса на полн товар 13.5 фунти
Висина преку вертикалните бариери 0.6 милиони фунти
Низ ширината на Гули 1.5 милиони фунти
Максимален капацитет за искачување ≥ 30
Работна околина Температура да се исполнат -41 ℃ ~ + 46 ℃
апликации

JY813-F противпожарни камиони за спасување на сите терени погодни за сите временски услови, сите терени и други комплексни сцени за спасување во патнички истражувања, пребарување персонал и спасување во итни случаи. Откривање живот, производство на електрична енергија, одговор на итни случаи, пребарување персонал;


конкурентна предност

JY813-F противпожарни камиони за спасување на сите терени се споредуваат со сегашната светски позната марка сите теренски возила. Иако неговиот индекс на технички перформанси е просечен, тој го доживеа тестот на домашните оддели за пожари во урбаните средини и шумите, така што технологијата на возилото е позрела.

Испраќам барање