сите категории

Дома>Производ>Сите теренски тигар

33
25
26
27
28
36
Управување со вонредни состојби Носач на спасувачки инженеринг за сите терени
Управување со вонредни состојби Носач на спасувачки инженеринг за сите терени
Управување со вонредни состојби Носач на спасувачки инженеринг за сите терени
Управување со вонредни состојби Носач на спасувачки инженеринг за сите терени
Управување со вонредни состојби Носач на спасувачки инженеринг за сите терени
Управување со вонредни состојби Носач на спасувачки инженеринг за сите терени

Управување со вонредни состојби Носач на спасувачки инженеринг за сите терени


Место на потекло: Гуи Јанг, Гуи ouоу, Кина

Име на брендот: Jonyang

Број на модел: JY813-Q

Сертификација: ISO9001: 2015; ISO14001: 2015

Распрашува
Опис

JY813-Q инженерски носач за спасување на теренски индекси, може да се користи за спасување на отворено, управување со итни случаи и работа за одржување. Споредете со обичните спасувачки возила. Има амфибиски карактеристики што можат да навлезат во екстремно сложени средини за спасување, како што се планини, снег, трева, реки, калници, мочуришта, пустини, итн. Со максимална брзина на патот од k55km/h, и силната маневрирање овозможуваат повеќе време за спасување заробени луѓе. Во меѓувреме, задниот дел на возилото е опремен со уреди за подигнување, генератори, макари, компресори за воздух и друга спасувачка опрема за местото на спасување, што може да обезбеди доволна опрема за спасување за итни случаи. Покрај тоа, може да се догради со различна опрема за спасување според барањата на клиентите.


Друго име

Целото возило за итни случаи за спасување терени
Целото возило за спасување на терен

Следени се сите носители на терен за итни случаи

Следено инженерско возило

Возило за итни случаи за спасување
Итен носител
Спасувачко возило

спецификации
Максимална маса на полн товар13.5 фунти
Максимална брзина на патување55 км на час
Со функционални карактеристики на амфибијата, брзина на возење во вода5 км на час
Висина преку вертикалните пречки0.6 милиони фунти
Максимален капацитет за искачување≥ 30 °


апликации

Спасување во итни случаи, управување со итни инциденти, работи за одржување

конкурентна предност

Механичарот Jy813-Q со сите теренски возила за спасување се споредува со сегашната светски позната марка сите теренски возила. Иако неговиот индекс на технички перформанси е просечен, тој го доживеа тестот на Антарктикот, платото Кингхај Тибет и на друга сурова климатска средина, така што технологијата на возилото е позрела.

Испраќам барање