сите категории

Дома>Производ>Сите теренски тигар

3
Произведено во Кина Снабдување со нафта за помош при катастрофи за пренос на материјали Тип на гасеничар за сите терени Носач на гориво

Произведено во Кина Снабдување со нафта за помош при катастрофи за пренос на материјали Тип на гасеничар за сите терени Носач на гориво


Место на потекло: Гуи Јанг, Гуи ouоу, Кина 

Име на брендот: Jonyang

Број на модел: JY813-Y 

Сертификација: ISO9001: 2015; ISO14001: 2015

Распрашува
Опис

JY813-Y Задниот дел на носачот на гориво за сите терени тип гасеничар е опремен со интегрирана структура на резервоарот и интегрирани модуларни шишиња за полнење гориво. Напред може да се вчита 15 шишиња за полнење гориво од 20 литри, а задниот резервоар има капацитет за складирање од 3000 литри. Резервоарот е опремен со преграда отпорна на бранови, две независни прегради и два пиштоли за гориво, кои можат да пренесуваат дизел и бензин во истото возило. Системот за полнење гориво се состои од пумпна единица, сепаратор на филтри, мерач на проток, црево итн. Времето за изложување и собирање е само 15 минути. Може да обезбеди ефикасна заштита од гориво за сите видови градежни машини на местото на спасување;


Други имиња:

Целото возило за транспорт на масло за теренски ролери

Носач за транспорт на нафта за сите терени со гасеници

Возило за транспорт на нафта

Следен превозник за нафта

Летач за транспорт на нафта за сите терени

Возило за транспорт на нафта

спецификации

Максимална маса на полн товар13.5 фунти
Висина преку вертикалните бариери0.6 милиони фунти
Низ ширината на Гули1.5 милиони фунти
Употребата на надморска височина3000 милиони фунти
Температурата на работната средина се исполнува-41 ℃ ~ + 46 ℃


апликации

Камионот со теренско гориво од типот JY813-Y Crawler може да игра важна улога во ненадејниот голем земјотрес, планински порој, катастрофи на проток на остатоци и шумски катастрофи. Може навремено да пристигне на местото за спасување и брзо да снабдува со масло, обезбедувајќи силна гаранција за гориво за опрема за итни случаи за спасување

Снабдување со масло, пренос на материјал;

конкурентна предност

Камионот со теренско гориво со тип Crawler JY813-Y се споредува со сегашната светски позната марка сите теренски возила. Иако неговиот индекс на технички перформанси е просечен, тој го доживеа тестот за обезбедување ефикасна поддршка на маслото за градежни машини на разни места за спасување, така што технологијата на возилото е позрела.

Испраќам барање