сите категории

Дома>Производ>Сите теренски тигар

5
6
7
High-altitude Crawler Type All-terrain Snow and Ice Removal Vehicle
High-altitude Crawler Type All-terrain Snow and Ice Removal Vehicle
High-altitude Crawler Type All-terrain Snow and Ice Removal Vehicle

High-altitude Crawler Type All-terrain Snow and Ice Removal Vehicle


Место на потекло: Гуи Јанг, Гуи ouоу, Кина  

Име на брендот: Jonyang

Сертификација: ISO9001: 2015; ISO14001: 2015

Распрашува
Опис

Возила за отстранување на снег и мраз на сите терени, се базираат на сите теренски возила на нашата компанија. Предното тело е опремено со панели за отстранување на снег, а задниот дел со распрскувач. Може стабилно, брзо и ефикасно отстранување на снегот. Да се ​​обезбеди редовно користење на возилото во ладни и области со голема надморска височина. Возилото е тестирано на надморска височина поголема или еднаква на 4500 метри и има уред за стартување со ниска температура, така што сè уште може да се стартува нормално, дури и на -40 степени;


Други имиња:

Целото возило за ладење на теренски ролери

Возило за ценење на терен

Возило за ладење на влекачи

Воздушно возило

Отстранувач на снег

Возило за чистење снег

Ораж за чистење снег

Возило за чистење снег

Камион за размазување


спецификации


Максимална маса на полн товар 13.5 фунти
Висина преку вертикалните бариери 0.6 милиони фунти
Низ ширината на Гули 1.5 милиони фунти
Употребата на надморска височина 3000 милиони фунти
Температурата на работната средина се исполнува -41 ℃ ~ + 46 ℃апликации

Снежна бура

Отстранување на снег и мраз, истражувања на патишта, спасување на патишта;

конкурентна предност

Возилата за отстранување на снег и мраз на сите терени се споредуваат со моменталната светски позната марка сите теренски возила. Иако неговиот индекс на технички перформанси е просечен, тој доживеа редовна употреба на возилото во ладни и високи области во Кина, така што технологијата на возилото е позрела.

Испраќам барање