сите категории

Дома>За нас

ШТО СМЕ


Амфибиското возило со ползење на сите терени е производ за заеднички развој на компанијата Hi-მალე и компанијата Jonyang. Ние обезбедуваме ОЕМ и прилагодена услуга на клиенти на континентал. Хунан синџир на снабдување за наскоро, тоа е претпријатие засновано на глобалниот пазар и посветено на меѓународна соработка со производствените капацитети.

Истражување и развој


Иновација


Со повеќе од 80 години техничка акумулација во дизајнот и производството на градежни машини, внимателно ги следи врвните технологии во светот и спроведе техничка соработка со повеќе универзитети. Изградивме напреден систем за развој и направивме повеќе записи во Кина, станавме лулка на кинеската инженерска опрема.

Обезбедување на квалитет


има комплетен систем за управување со квалитет за ефикасно работење
има комплетен систем за управување со квалитет за ефикасно работење

Поминал сертифицирање на системот за управување со квалитет ISO9001 : 2008 спроведено од Det Norske Veritas (DNV) во 1995 година. Во 2008 година. Обработени голем број внатрешни ревизори за квалитет и спроведуваат по втор пат внатрешна ревизија секоја година за да обезбедат ефикасно работење и постојано подобрување на системот за осигурување на квалитет на компанијата.

                       

Упатства за квалитет: клиент центриран, прво квалитетен, континуирано унапредување и извршување на совршеност

База на производство


Со повеќе од 80 години успешно искуство во производството на градежни машини, реализиравме големо производство на низа производи, поставивме работилници за развој на технологија и дизајн на технолошка опрема, како и под-постројки за одлеаноци од челик, термичка обработка и структурни делови, метална обработка, склопување, обложување и напојување. Со повеќе од 1,100 комплети професионална опрема за производство, воспоставивме комплетен систем за производство и производство и е способен за годишно производство од 1,500 комплети специјална инженерска опрема.

                       

Преку употреба на меѓународна напредна и зрела механика, електроника, хидраулика и контролни технологии, како и интелигенција, информатизација и мрежна технологија, комбинирана со одлична можност за производство на машини, паметно производство и тестирање и беспрекорен систем за квалитет (сертификација на ISO9001: 2008 година и GJB9001B: 2009 година (кинески воен стандард) систем за управување со квалитет), нашите производи имаат одлични перформанси, заштеда на енергија и еколошки, што можат да одговорат на различните потреби на клиентите.